Välkommen Per Sylvan!

Vi har den stora glädjen att välkomna Per Sylvan till Ericsson & Partners. Per tillträder rollen som försäljningschef och kommer att täcka såväl Skåne som Östergötland samt de övriga orter där våra kunder finns närvarande.

Per har över 30 års erfarenhet från bank, främst från Nordea där han haft flera olika ledande befattningar, bland annat 14 år som kontorschef i Västervik och Helsingborg, men också som teamchef på private banking Syd och som företagsmarknadsansvarig i Norrköping. Senast kommer Per från rollen som kontorschef på Länsförsäkringar i Helsingborg.

Per är en engagerad ledare som gillar att göra affärer. Med sin erfarenhet, kunskap och starka driv kommer Per att ge oss rätt förutsättningar för att kunna fortsätta vår tillväxtresa. Och framför allt är Per en person som delar våra gemensamma värderingar och som kommer passa perfekt in i teamet.

Själv säger Per så här:

– Spännande att komma till en miljö som speglas av kompetens, framåtanda och tillväxt! Jag ser fram emot att tillsammans med andra i teamet kunna göra affärer med nya och befintliga kunder samt verka för att kunderna trivs och ärjda med det vi levererar.

 

Fredrik Ericsson                     
070 – 418 77 92

Per Sylvan
073 – 275 18 99

 

Kommentera inlägget:

Dela inlägget:

Våra senaste inlägg:

Sök i arkivet:

På Ericsson & Partners webbplats använder vi cookies för att underlätta för dig som användare. Läs mer om cookies här.