engagemang

Våra engagemang

Vårt huvudsakliga avtryck som bolag kommer givetvis från investeringsverksamheten. Genom våra investeringar kan vi både skapa bra avkastning och bidra till ett mer hållbart samhälle. Samtidigt finns det några saker vi brinner lite extra för och där vi bidrar på ett mer direkt sätt.

Henke Superman

Henke Superman stödjer barn som har diagnosticerats med cancer och verkar för att göra skillnad och möjliggöra det lilla extra tills att man blir frisk eller tills att det värsta inträffar. Stiftelsen stödjer även forskning inom området barncancer. I Sverige drabbas årligen 300 barn av cancer men mycket tack vare forskning överlever idag tre av fyra barn. ALLA pengarna som skänks till stiftelsen går oavkortat till ändamålet.

Vill du veta mer eller själv vara med och bidra?
Läs mer här Henrik Superman – Stiftelsen Henrik Superman

Fair Play

Ett ämne som äntligen börjar få den uppmärksamhet det förtjänar är vikten av att röra på sig, inte minst när man är ung. Därför stödjer vi tennisklubbens Fair Plays juniorverksamhet. Fair Play bedriver Malmös största barn- och ungdomsverksamhet med cirka 1.650 elever i träning varje vecka. En av anledningarna till att vi valt just Fair Play är att det är en värdegrundsorienterad förening som strävar efter att sprida tennisen som idrott i hela Malmö genom att aktivera så många som möjligt oavsett ålder, kön, religion och bakgrund i alla stadsdelar.

På Ericsson & Partners webbplats använder vi cookies för att underlätta för dig som användare. Läs mer om cookies här.