Om oss

Om Ericsson & Partners

I snart 30 år har vi fokuserat på en enda sak – att förvalta pengar. Vi vet att resultaten är det allra viktigaste för de kunder som väljer oss och därför är vi 100% dedikerade till att skapa avkastning på våra kunders kapital.

Hos oss är varje kund i centrum. Våra förvaltare har aldrig fler än 40 kunder att ta hand om, vilket ger möjlighet att ägna minst en halv dag i månaden till varje kund. Det gör att vi kan ta oss tiden att vara nära våra kunder, ge personlig service och framförallt att vi kan skräddarsy alla portföljer.

Vi är fristående. Det är viktigt för oss och en garanti för dig. Det ger oss friheten att optimera varje portfölj utifrån vad marknaden erbjuder, inte vad vi erbjuder.

En långsiktig hållbar förvaltning

För oss är långsiktigheten avgörande och därför investerar vi i företag som driver positiv förändring mot en renare planet, bättre hälsa och högre livskvalitet.

Vår investeringsfilosofi har en tydlig inriktning mot de tre megatrenderna hälsa, digitalisering och hållbarhetsomställning. Vi väljer att ta stor hänsyn till hållbarhet i våra investeringar först och främst för att det är rätt att göra så, men också för att det är logiskt ur ett rent finansiellt perspektiv.

Ansvar & förtroende

Att förvalta är att ta väl hand om; att visa respekt för ett förtroende och vårda det. Ericsson & Partners är kapitalförvaltare men vår uppgift är lika mycket att förvalta det förtroende vi får av dig som kund. Därför säger vi att vi förvaltar förtroende.

Namnet Ericsson & Partners är efter vår huvudägare och VD Fredrik Ericsson. Att sätta sitt namn på något, handlar om att visa att man tar ansvar för det. Samtliga medarbetare i företaget är också delägare. Vi tror på det vi gör och vill fortsätta att tillsammans bygga ett framgångsrikt företag för framtiden.

Vi uppfyller Finansinspektionens alla krav och tillstånd för kapitalförvaltning. Insättningsgaranti och uttagsgaranti gäller. Och som extra trygghet har vi en egen intern tillsynsfunktion.

Vill du komma i kontakt med oss?

Välkommen att höra av dig till någon av våra medarbetare för att boka ett personligt möte.

Få vårt månadsbrev

Månadsbrevet är en kort summering av viktiga händelser som präglat finansmarknader under den gångna perioden samt observationer vi tycker är särskilt relevanta för en investerare som vill följa med och förstå de övergripande drivkrafterna för marknaden på kortare sikt.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev ger du ditt medgivande
till hantering av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

På Ericsson & Partners webbplats använder vi cookies för att underlätta för dig som användare. Läs mer om cookies här.