Nyheter

Ericsson & Partners Investerarkvällar

Ericsson & Partners anordnar investerarkvällar i Malmö och Linköping. Kvällarna kommer innehålla en genomgång av vår nyligen lanserade fond, med ansvarig förvaltare Herman Eklund, samt ett flertal intressanta bolagspresentationer från några av fondens innehav. Varmt välkomna!

LÄS MER ➞

Månadsbrev Oktober 2021 – Marknaden drog en lättnadens suck i oktober

Under oktober månad låg fokus på de stora bolagens rapportering för det tredje kvartalet. Marknadens oro kring de negativa effekterna av stigande priser och logistikproblem var förvisso befogad i sak men inte i magnitud. Majoriteten av bolagen rapporterade stabil utveckling och lättnaden gjorde därmed att oktober blev en stark månad för börsen.

LÄS MER ➞

Välkommen Per Sylvan!

Vi har den stora glädjen att välkomna Per Sylvan till Ericsson & Partners. Per tillträder rollen som försäljningschef och kommer att täcka såväl Skåne som Östergötland samt de övriga orter där våra kunder finns närvarande.

LÄS MER ➞

E&P i Affärsvärlden – Börs & Finans

Ericsson & Partners var nyligen omskrivna i Affärsvärldens Börs & Finans. Det är alltid roligt när vårt hårda arbete leder till uppmärksamhet i affärspressen. Vi skulle säga att det främst har att göra med vårt dedikerade fokus på avkastning, vårt sätt att bemöta kunder och vår tydliga placeringsfilosofi. Läs gärna den bifogade artikeln från Affärsvärlden där vår VD Fredrik Ericsson blir intervjuad.

LÄS MER ➞

Månadsbrev maj 2021 – Ökad kortsiktighet i marknaden skapar möjligheter

Aktiemarknaderna fortsatte handlas trevande och utan tydlig riktningsförändring genom den historiskt svaga börsmånaden maj. Den rekyl som signalerats tidigare har hittills spelat ut mer i tid än i pris. Samtidigt är den viktigaste marknaden, USA, den som visar svagast tendenser och sannolikheten för ökad turbulens i närtid är långt ifrån avskrivet.

LÄS MER ➞

Följ oss på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn för att ta del av våra senaste uppdateringar och erbjudanden.

Få vårt kvartalsbrev

Kvartalsbrevet är en kort summering av viktiga händelser som präglat finansmarknader under den gångna perioden samt observationer vi tycker är särskilt relevanta för en investerare som vill följa med och förstå de övergripande drivkrafterna för marknaden på kortare sikt.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev ger du ditt medgivande
till hantering av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

På Ericsson & Partners webbplats använder vi cookies för att underlätta för dig som användare. Läs mer om cookies här.